Over Joey's

JOEY’S A DIFFERENT LINE IN CLOTHING Joey’s winkels staat voor kleding met karakter, voor de vrouw die haar eigen hart volgt. Eigenwijs en eigentijds. De vrouw die keuzes maakt op basis van haar eigen style en smaak en zich niet laat leiden door merk en prijs.
In de zomer bestaat de collectie voornamelijk uit natuurlijke materialen ,zoals katoen , linnen, viscose, tencel.Onze collectie is een mix van allerlei stylen,bohemian ,ibiza indian ,maar ook high fashion maar dan net een tikkeltje anders en dit in de maten 36 t/m 52
 
Wij zijn nog een van de weinige kledingzaken die niet bij een keten hoort of waar zijn collectie alleen uit populaire merken bestaat ,maar een met zorg uitgekozen collectie ,en waar mogelijk ook gekozen op duurzaamheid tegen heel betaalbare prijzen.Klantvriendelijkheid en eerlijkheid staan bij ons op nummer 1,u hoeft niks bij ons ,wij vragen alleen dat u een goed humeur meebrengt naar de winkel.
peg15.jpg

Waarom winkelen bij Joey's

Kleding met karakter

Voor de vrouw die haar eigen hart volgt. Eigenwijs en eigentijds. De vrouw die keuzes maakt op basis van haar eigen style en smaak.

Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid en eerlijkheid staan bij ons op nummer 1, u hoeft niks bij ons ,wij vragen alleen dat u een goed humeur meebrengt naar de winkel.

Betaalbaar

Een met zorg uitgekozen collectie , waar mogelijk ook gekozen is op duurzaamheid tegen hele betaalbare prijzen.

Vragen?

Heeft u vragen over een van onze producten? Aarzel dan niet en neem contact op!